THE 5-SECOND TRICK FOR پمپ ضد اسید

The 5-Second Trick For پمپ ضد اسید

The 5-Second Trick For پمپ ضد اسید

Blog Article

پمپ حلزونی پمپیران یکی از پراستفاده‌ترین و مهم‌ترین پمپ‌های آب محسوب می‌شود و نقش بسیار مهمی در این صنعت ایفا می‌کند. انواع پمپ آب دارای ویژگی‌هایی مانند دبی، هد و دور موتور هستند که باید برای انتخاب پمپ آب مناسب خود به فاکتورهای گفته شده توجه نمایند.

چراکه قابلیت‌های مختلفی را از خود به اشتراک خواهد گذاشت که مهم‌ترین و ایده‌آل‌ترین آن‌ها می‌توانیم به آب‌بندی با سیال پمپ شده اشاره کرد.

پمپ اسیدی یا پمپ پلیمری، در واقع پمپ هایی هستند که برای انتقال سیالاتی شیمیایی، خطرناک و به شدت خورنده استفاده می شوند. سیالاتی مانند حلال ها، اسید ها، آب دریا، بازها و … توسط این پمپ ها، قابل جابجایی و انتقال هستند.

توجه به این نکته که عملا مواد پلیمری در دماهای بالاتر قابلیت های خود را بالاخص تحت فشار از دست می دهند نیز دارای اهمیت بالایی است.

قبل از این که بخواهیم شرایط و نکات خرید پمپ ضد اسید را بررسی کنیم، بهتر است با این محصول شرکت آبروان بهتر آشنا شویم و طرز کار پمپ اسید شور را بهتر بشناسیم.

نکته پایانی این است که یادتان باشد در صورت امکان بهتر است بعد از هر بار استفاده این پمپ ها شسته شوند تا سیال درون آن نماند. گرچه این متریال در برابر سیال های شیمیایی مقاومت خوبی دارند اما رسوب آن ها در پمپ می تواند موجب خوردگی در طول زمان شود.

پمپ‌های اسید چه نوع سیالات و مواد شیمیایی را منتقل می‌کنند و در کدام صنایع کاربرد دارند؟

از پمپ با محرک مگنتی به دلیل عدم وجود آببند نشتی مواد به محیط بیرون وجود ندارد. از پمپ دارای محرک مغناطیسی یا پمپ پلیمری مگنتی جهت انتقال مواد سمی و خطرناک استفاده می شود.

در پمپ با پوشش محافظ فلزی قسمت حلزونی جهت بالا رفتن مقاومت در شرایط کاری و استحکام بیشتر اتصالات در لوله مکش و رانش توسط پوشش فلزی پوشانده می شود.

این پمپ در صنایع مختلفی همچون نساجی، آب و فاضلاب، تصفیه‌خانه‌ها، صنعت ذوب و ماشین‌کاری، رنگ و رزین، بهداشت و … کاربردهای متعددی دارد و در دو نوع مگنتی و شفت دار در دسترس قرار داد.

نکته بعدی این است که جنس رویه ی این پمپ ها درست مانند پمپ های عادی از فلز و آلیاژ فولاد ساخته شده است و از یک لایه رنگ ضد زنگ نیز استفاده شده است. مسلما تنها عامل نابودی و خورندگی پمپ ها و سایر قطعات از درون این پمپ ها رخ نمی دهد.

بلوئر هوا یا دستگاه دمنده و مکنده هوا بلوئر سانتریفیوژ

در اثر این افزایش انرژی دورانی انرژی جنبشی مایع افزایش یافته و با توجه به نیروی گریز از مرکزی که از طریق الکتروموتور محرک به پروانه وارد می شود و به دلیل ساختار و شکل بدنه پمپ به سمت خروجی پمپ هدایت شده و در این حالت حجم سیالات پوسته پمپ سانتریفیوژی به more info شدت افزایشش می یابد.

دیافراگم: اکثر پمپ های شیمیایی از نوع سانتریفیوژ بوده اما در شرایط خاص از پمپ های دیافراگمی نیز استفاده می­شود. دیافراگم جهت انتقال مایعات اسیدی، قلیایی، روغن یا هوا با فشار بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

Report this page